Takläggare Nynäshamn

Finska tak för kvalitetsmedvetna kunder

Om Oss

OM TIO-TAK

Tio-Tak är en av Nordens största leverantörer av tak. Vi började vår bana år 1999 i Finland och finns nu även i Sverige på ett flertal orter. Totalt lägger vi över 1000 tak per år i de båda länderna. Så kan du som kund vara säker på att du får jobbet gjort av personal som har samlat på sig ordentligt med erfarenhet så att jobbet blir rätt gjort.

En av de största fördelarna med att anlita oss är att vi är en trygg takläggarfirma. Vi arbetar bara med material från vår egen farbrik i Nådendal i Finland, vilket betyder att vi vet exakt vad vi säljer och kan erbjuda långa garantier på materialet. Vår personal har gedigen utbildning och leds av engagerade och effektiva arbetsledare som har koll på varje steg i processen. Väljer du ett tak från oss kan du säker på att bygget går snabbt och att allt är på plats redan innan vi sätter igång.

Trygghet innebär även att vi tar hand om våra anställda. Med en rejäl ansvarsförsäkring från IF är både vår personal skyddad och du som beställare behöver inte fundera över vem som är ansvarig för säkerheten på arbetsplatsen - det ansvaret tar vi över.

Välj ett tak från en av Nordens största leverantörer. Vi lägger över 1000 tak om året!